av Aslân Farshchian | oktober 5, 2010  

Flere som tafser

Anthony Annans grisestreker mot Vålerenga er blitt den store snakkisen i fotball-Norge. Men han er langt fra den eneste som var ufin i helgen.

I 2. Bundesliga skulle den kvinnelige dommeren Bibiana Steinhaus lede sin første TV-kamp noen gang – oppgjøret mellom Hertha Berlin og Almenia Aachen. Hennes egen innsats har vi ikke fått noen rapporter om, men det var tydeligvis én som trivdes godt med kvinnelig dommer:

Tysk BILD har gitt Peter Niemeyer kallenavnet “Busen Wischer” (som vel må oversettes med noe sånt som puppevisker, i betydningen vindusvisker) etter hendelsen i kampens 55. minutt. Det jeg lurer på er: Når dette fanges opp i dommerens aller første TV-kamp, hvor ofte skjer det egentlig?

Dommer Steinhaus smilte litt av det hele. Det gjorde definitivt ikke Daniel Gustavo Cartagena. Han fikk nemlig kjenne kneet til Bolivias president Evo Morales.

Morales ledet sitt parti (MAS) i vennskapskamp mot opposisjonspartitet (MSM), ledet av ordføreren i hovedstaden La Paz, Luis Revilla. Kampen, som ble spilt for å markere åpningen av en ny fotballbane i hovedstaden, var bare snaut fem minutter gammel da president Morales satte kneet i “Annan-regionen” til Cartagena. Ifølge BBC endte kampen 4-4.

Hva synes du om ufine triks på fotballbanen?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Mange fotballspillere og samtlige trener i Tippeligaen mangler elementær opplæring i høvelig oppførsel. De går jo stadig vekk helt fra konseptene, som vi sier. At noen vil være fotballdommere for slike lag er underlig. Bør lære litt fra rugby. Slik det er nå blir fotballen degenerert..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kona til Annan føler seg urettferdig behandlet???? Da skulle hun ikke ha giftet seg med den fjotten!!!! Tror nok heller det er Vif som bør føle seg urettferdig behandlet, for straffe mot seg etter filming fra Prica, så legger samme mannen opp til at Freddy får gult kort, som Prica skulle ha hatt. Så burde Annan hatt rødt for ufinhetene sine. Man kan vel si at Terje Hauge sine vurderinger ble høyst utslagsgivene, og at feil lag ble straffet. Når det gjelder at ikke Annan/RBK får staff fra NFF er ikke det noe bombe, men hadde det vært hvilket som helst annet lag…….

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Der Wichser kommer av verbet “zu wichsen” som betyr å runke/onanere.

Wichser er et slags skjellsord på tysk, tenk “jerk off” på engelsk, men kan også brukes i en spøkefull tone mellom venner, tenk “cabron” på spansk.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jepp, men kallenavnet til Bild er Wischer, ikke Wichser :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Arne: Jeg hadde faktisk en prat med en kollega ang forskjellen på fotball og rugby når det kommer til respekt for dommeren. Kanskje noe å lære på andre områder også, ja.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Mye rart ute på fotballbanen. Dårlige forbilder for våre barn, som tar etter en slik oppførsel. Ser dette selv på jobben. Trist at en del ikke har lært seg vanlig oppførsel, være seg rumpe – og balletak, spytting, banning og annen type dårlig oppførsel.

Synes denne type oppførsel brer om seg, og blir verre og verre.

Tragisk for sporten og våre unge poder.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Få den mannen av banen!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

@Ole Henrik Halvorsen: “Da skulle hun ikke ha giftet seg med den fjotten!!!!” Nej, hun skulle da selvfølgelig ha visst, innen hun giftet seg med ham, at han på et tidspunk i livet ville klype en motspiller i rumpa. Samme legemsdel du åpenbart tenker med.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Seriegullet kan ikke smake serlig godt i barteland da de vet det vunnet på juks og skittent spill. Hvorfor blåser alle dommere til fordel for rbk speielt på Lærkendal?? Er de redde Bratsett? Nå må fotballforbundet ta tak i dette. Hvis alle norske lag må møte 12 mann på Lærkendal kan vi ligeså avslutte tippeligan og spille om 2 til 16 plass.
Da det gjelder Treje Hauge tror jeg det er fler en meg som feirer da han legger ned fløyta. At han har få internasjonal dommer status er et mysterium uten like. Synes han har gjordt grove feil i ALLE kampene jeg har sett han dømt.
Da det gjeller stakkars Annan som tafser mer på norske fotballspillere enn lommemannen har vert bordtpå seksåringer. Synes da ikke Rbk eller fotball forbundet klarer å holde han i sjakk synes rett å slett at neste han tar på burde gi han et kne i pungen så hardt at vi ikke ser han på en stund.
Direkte frekt å rette dette som rasisme mot han. Det er heller han som er rasist som tror han kon komme hit å oppføre seg som han vil.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00