av Aslân Farshchian | februar 22, 2010  

Hvor er Ozzy når vi trenger’n?

Fotball og musikk hører sammen. Foballmusikk er derimot ikke alltid en god ting. Noen, som engelske “Three Lions” og den svenske 94-låta “Guld i USA”, blir vorspiel-klassikkere. Andre, som for eksempel denne fra Ranheim, er sanger man egentlig ikke liker, men som likevel blir sittende. Ra-ra-ra….

Og så har man sanger som Aston Villas nye ligacuplåt. Huff, hva skal man si? We’re the Villa, we’re the championees.

Rosenborg har Åge Alexandersen som hoffleverandør av go’låter. Villa har en rockehistoriens legender blant sine fans. Ozzy, hvor er du når vi trenger deg? Nå som Villa kan ta sin første tittel på 14 år, hadde det gjort seg med en skikkelig hard Black Sabbath-låt. I stedet blir vi servert denne:

For ikke å glemme det sportslige: Jeg gleder meg til finalen på søndag. Manchester United slo ut byrival City over to klassikere av noen semifinaler. Det var Tevez, det var finger’n til Gary Neville, det var prestisje og det var det meste. Midt i et tøft kampprogram blir det spennende å se hva slags lag United stiller med.

Villa jakter sin første triumf siden de vant den samme cupen i 1996. John Carew vant den norske cupfinalen med Vålerenga i 1997, og har til tross for spill i mange storklubber ikke gått til topps i en cupturnering siden. Med United-fokus på serie og Champions League, kan dette være John og Villas tur. Kampen kan du se i vglive!

PS: Er du på Facebook? Har du lyst til å snakke med to av fotballens legender? I morgen (tirsdag) chatter Alan Shearer og Ronald Koeman med fotballfans på denne siden klokken 14.15 norsk tid. Tror Shearer at Wayne Rooney kan lede England til VM-suksess og stemmer det at Ronald Koeman skjøt så hardt at målnettet gikk i stykker? Det bør være nok å spørre om. Lykke til!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hei Aslan
Det er nok ingen offical Villa sang dette. Heldigvis. Nå er det ikke ofte Ozzy er på Villa Park akkurat og jeg tror ikke interessen for og lage supporter sanger er spesielt stor blant de mer…seriøse artister. Hvor når ser du Damon Albarn lage en Chelsea hymne, eller Noel Gallagher smiske med en Man City rocker. Og takk for det. At vi slipper. Den verdensberømte fiolinist og Villa fan Nigel Kennedy kunne kanksje ha brutt forbannelsen og laget en sublim Vivaldi sonate til Wembley. Og mit favorittband New Order laget faktisk en habil World Cup sang i 90. Men jeg tror altså ellers jeg står over….og det her er karaoke shit for…jeg vet ikke hvem som er publikum til en sånn sang.
Villa har aldri tapt en cupfinale mot United…såvidt jeg vet. Så gode sjanser til og seire på søndag, om vi får våre kantspillere til og skyte fart og presise innlegg. Det er svært vanskelig og score på oss.Frykter Rooney…han skal ikke ha en god kamp.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00