av Aslân Farshchian | august 31, 2009  

Carew ny VIF-trener?

Gjør dagens Drillos som forrige generasjon?

FREMTIDENS TRENERE? Følger dagens mannskap, her foran hjemmekampen mot Skottland, i den gamle Drillos-generasjonens fotspor?

FREMTIDENS TRENERE? Følger dagens mannskap, her foran hjemmekampen mot Skottland, i den gamle Drillos-generasjonens fotspor?

John Arne Riise som som Ståle Solbakkens assistent på landslaget? Morten Gamst Pedersen ny sportssjef i Tromsø? John Carew med hovedansvaret på Valle?

Sist gang Egil Olsen ledet Norge, fostret han opp en hel generasjon fotballedere. Fra 1994-troppen er det vel egentlig bare Gøran Sørloth som ikke har vært involvert på øverste nivå, men har nøyd seg å være trener for sine egne barn. Sigurd Rushfeldt og Roar Strand spiller fortsatt, Mini er ekspert på TV2 (men har tidligere sagt at han har trenerambisjoner), mens resten er eller har vært involvert i toppfotballen som trenere eller ledere. Selv Erik Mykland blir værende, etter å ha lagt opp for andre gang, som speider i Start og ekspert på TV2.

Hva med dagens tropp? Jeg synes det er vanskelig å se for meg dagens spillere i slike jobber (TV-ekspert ikke inkludert). Det mest nærliggende er kanskje at Jon Knudsen blir keepertrener når karrieren er over. Kanskje Steffen Iversen av utespillerne. Men ellers?

Tror noen at Thorstein Helstad blir HamKam-sjef i fremtiden eller at Bjørn Helge Riise en gang returnerer til Lillestrøm og fører laget til et etterlengtet seriegull fra sidenlinjen?

Hvem har du mest tro på at vil ha fotballsuksess også etter spillerkarrieren? Personlig tror jeg det ville vært morsomst å se Daniel Braaten lede Skeid tilbake til eliteserien.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tom Høgli som trener i Tromsø!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Haha, Daniel Braaten med hovedansvaret for skeid ja. Kongstanke!

Personlig vil jeg gjerne se Rune Jarstein som trener, jeg tror det kan bli mye destruksjon av innbytterbenker, flaskesparking og utskjelling.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

John Arne: Starter nok sin egen SMS-service ala “Jamba”. Ser for meg tilbud som: “Send oss din jentepreferanser og vi sender ut meldinger til alle jenter som faller innenfor den angitte kategori!”

Gamst: Starter opp sitt eget parti og blir valgt inn i Sametinget.

Carew: Utelivsbaron i Oslo

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Samtlige kan helt sikkert bli såkalte eksperter! Om tv-kanalene velger å holde samme nivå som de har på dagens “eksperter” kan hvem som helst bli det! Alle kan synse litt om ditt og datt! Forøvrig ser det jo ut til at hvem som helst kan bli ledere i fotball-Norge også! Så mitt tips er at hvem som helst av dagens spillere kan ha ledende stillinger i norske klubber i framtiden. Det er jo ikke uten grunn at fotball-Norge er så skakkjørt økonomisk som det er!
Selv om Drillo fostret fotballedere med sitt forige landslag ser det for meg ikke ut til at det har vært spesielt positivt. Og kvaliteten på disse lederne må jo rett og slett være ellendig!?!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det bør ikke være noe mål at alle som har spilt på landslaget fra forrige generasjon skal bli trenere for klubber i øverte divisjon. det bør heller være sånn at alle med trener erfaring eller høy trenerutdannelse jobber med de i mellom 11 og 15 år.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00