av Aslân Farshchian | juni 11, 2009  

Mer enn en spiller

Real er ikke bare i ferd med å kjøpe en av verdens beste fotballspillere.

AP

Cristiano Ronaldo ser ut til å ha gjort sitt i Manchester United. Foto: AP

Jeg kan vel ikke akkurat si jeg er sjokkert. I tirsdagens blogg om Kakas overgang fra Milan til Real Madrid, fortalte jeg om den nye Real-presidenten Florentino Perez. Ikke overraskende var det han som måtte inn for at Cristiano Ronaldos drøm om å spille i den spanske hovedstaden skulle bli en realitet.

For 825 millioner (sjukt!) blir Ronaldo den fjerde spilleren som Real henter fra United (husker du alle? Svar nederst på siden). Overgangen kan minne om da de hentet David Beckham i 2003. Det var Perez’ siste store kjøp, etter at Luis Figo, Zinedine Zidane og Ronaldo var hentet i tur de tre foregående sesongene. Beckham var også høyreving og en av lagets beste spillere. Det var med tungt hjerte Alex Ferguson måtte se «Golden Balls» dra nedover til Madrid.

Med Beckham, som «bare» kostet drøyt 250 millioner kroner, fikk Real i hovedsak et fotballikon, et popikon om du vil. Sportslig sett var overgangen ingen suksess, den førte bare til trøbbel i og med at klubben allerede hadde en av de beste høyrevingene verden har sett (Figo) og det ble bare ett seriegull. Men for markedsføringen var Beckham gull verdt. Perez bygde opp et stjernelag og har selv hevdet klubben dro inn nesten 150 millioner kroner på å spille to treningskamper i Japan.

Det sier litt om potensialet i Ronaldo-overgangen. Med ham får Real en pakke som er helt unik:

* En av verdens beste og, ikke minst, mest spektakulære fotballspillere, særlig om han er i 2007/8-form:

* En playboy og ungpikefavoritt

* En trendsetter (klesstilen hans vil nok passe bedre inn i Madrid enn i Manchester…)

* En mediefavoritt

Jeg kunne sikkert lagt til mer på denne listen, men dere ser hvor jeg er på vei. Ronaldo er ikke bare en veldig, veldig god fotballspiller, han er perfekt for stjernegale Florentino Perez på alle mulige måter.

Så til de to oppfølgingsspørsmålene: Hvilke andre spillere kommer Real til å kjøpe og hvem henter United for pengene?

Jeg mener Real trenger minst én defensiv forsterkning, ettersom Cannavaro har dratt hjem til Juventus. Drømmen er sikkert en av United-stopperne, men kanskje er Chiellini fra nettopp Juve litt lettere å få tak i? På midtbanen snakkes det om Xabi Alonso og Cesc Fabregas, og det hadde sikkert ikke skadet med noen spanjoler på laget. Som med Ronaldo utelukker jeg ingenting når det kommer til Perez’ kjøpekraft. Det som uansett blir helt avgjørende, er at han ikke nok en gang glemmer det defensive. Laget trenger et anker på midtbanen som kan holde igjen når de andre tar ferdighetsmerket på motstanderens halvdel. Lassana Diarra kan fylle den rollen.

I United-leiren er det særlig Karim Benzema (Lyon) og Frank Ribery (Bayern Munchen) som nevnes. Litt avhengig av hvordan man tenker å bruke Wayne Rooney fremover (spilte mye på kanten i år) trengs det en eller to vinger, og Ribery hadde gjort seg. Han blir dog en dyr mann, kanskje for dyr. Hvis Carlos Tevez ikke blir kjøpt, er Benzema et godt alternativ, men hvis jeg hadde fått velge, vet jeg hvem jeg hadde kjøpt.

Han spiller for Liverpool og heter Fernando Torres. Jeg kan ikke tenke meg at klubbens amerikanske eiere vil si nei til den millionhaugen United nå sitter på.

PS: Svaret på den lille United-quizen er Ruud van Nistelrooy og Gabriel Heinze, i tillegg til Beckham og (snart) Ronaldo.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hvorfor tror du Liverpool kommer til å selge Torres for en så syk sum ? De vil måtte betale minst halve den summen for å få en halvparten så god spiss. Tviler på at liverpool vil selge sine beste spillere og aldri Torres til Manchester United.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

“Det var med tungt hjerte Alex Ferguson måtte se «Golden Balls» dra nedover til Madrid.” – her bommer du nok en del. Det var nok med tungt hjerte over tid at Ferguson så en Beckham forsvinne mer og mer fra hans jernhånd. Avgjørelsen om å slippe Becks var ene og alene Ferguson sin (en fantastisk god avtale for United forøvrig). Beckham selv har sagt han aldri ville forlate United og at han gråt da han hørte om avgjørelsen til klubben. Da hjalp det sikkert litt at det tross alt var Real Madrid som banket på døren…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Espen: Jeg tror vel ikke at det kommer til å bli noe av, for å si det sånn, men jeg hadde i alle fall forsøkt. Trolig vil det stoppe på at Torres vil spille for Liverpool, han ser ut til å ha litt over snittet sterke følelser for klubben sin, noe som er herlig å se.
Spørsmål to er jo om United er klare for å bruke så mange millioner på en spiller. Av samme grunn går det an å tvile på en Ribery-overgang. Kanskje Villa/Silva fra Valencia?

Hallgeir: Godt poeng. Selve overgangsøyeblikket var nok ikke det verste. Ferguson ga jo blant annet Victoria mye av skylden for at Beckhams sviktende form, han ble rett og slett en kjendis som forsaket fotballen. Til slutt endte det som det måtte ende, uten at jeg tror det var noen behaglig opplevelse for Fergie. Beckham på sitt beste var jo tross alt helt i verdenstoppen.
Noe av det samme kan nok sies om Ronaldo, som dog i motsetning til Beckham har ytret et klart ønske om å gå til Real flere ganger. Fergie har nok gått litt lei alt sammen, og når så mange millioner legges på bordet, blir det salg. Men som spiller tror jeg det er fryktelig tungt å slippe ham.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kjøpene til Florentino Perez fremover blir garantert spanske. David Villa, David Silva, Albiol, Xabi Alonso, Capdevilla tror jeg er aktuelle spillere.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tror ikke at Torres ville forlate Liverpool til fordel for en annen engelsk klubb.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Håper United får tak på Karim benzema. Tvilsomt, siden han flere ganger ahr uttalt at han IKKE vil til England. Og at om han skal forlate Lyon så er det kun Real Madrid som frister.. En anne spiller som fort blir glemt som en mulig og god erstatter for Ronaldo er Wigan Valencia.. Et fyrverkeri på kanten som sannsynligvis vil kunne folde seg ut og vokse stort hos oss røde. Ribery hadde vært et kanonkjøp, men han var ute snest i går og fortalte at om valget står mellom England og Tyskland blir han der han er. Han hater været i Tyskland, og synes da naturlig nok at regtunge Manchester ikke er stort bedre.. Men vi går en spennende sommer i møte.. ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

David Beckham
Gabriel Heinze
Ruud van Nistelrooy

Disse tre har gått til real før, og nå er altså ronaldo den fjerde. helt greit, etter in mening.

Hilsen en unitedfan

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

el niño til scum skjer ikke. skjønner ikke hvorfor du tror det. selvfølgelig er det mye penger, men rafa selger ikke en av nøkkelspillerene. absurd

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Helt enig med deg, Fernando José Torres Sanz som har blitt linket til United før han kom til Liverpool, hadde vært en FANTASTISK spiller i United. Og nu for tiden sliter Liverpool økonomisk. Det å selge Torres ville hjulpet Liverpool, men de trenger noen gode spillere.

Hadde United lokket til seg David Villa, hadde vi nok også fått Torres i bytte mot Berbatov.

Manchester United:
VDS
Rafael, Rio, Vidic, Evra
Anderson, Carrick, Giggs
Villa, Torres, Rooney

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Til HeHe: Hadde vært veldig bra for United å fått Torres og jeg tror ikke Liverpool har råd til å si nei til et bud på rundt 400 for han. Dere tjener penger på han da… Liverpool må slutte med bomkjøpene som Keane og Babel. Må jo være årets verste kjøp da de kjøpte Keane.

Hadde sett for meg Hunterlaar hadde kommet til United i tillegg til de millionene vi får for Ronaldo. Jeg forøvrig synes det er et perfekt tidspunkt å selge Ronaldo nå. Han kommer aldri å få samme sesong som ifjor. Nå skal du se at andre spillere blomstrer, siden Ronaldo tok all oppmerksomhet og spillet var lagt mye opp til hva han gjorde med kula…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

stor spiller som går, ingen tvil om det. Gor noen år siden gikk min favoritt RVN til Real, og det var tungt, men etter det har vi jo vunnet serien 3 år pårad og vunnet alt som kan vinnes, så en ting er sikkert. United er større enn noen enkeltspiller, alltid, uansett. Vi får mye snacks for 850 oppå en allerede fin pott so er satt av for sesongen 09/10

GGMU

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ronaldo er ikke så god som du hinter til, greit nok at han er i verdensklassen, men han er langt ifra verdens beste, han eiger ikke stolthet for det han gjør, bruker skitne taktikker og skitne knep for å vinne kampene, og så griner han når han taper. er frekk i holdningen sin mot trenerene og fansen

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Yess! hehehehehehe så deilig da :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du er ikke skarp hvis du seriøst tror at Torres noensinne vil ikle seg den ekle AIG-trøya deres.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lennon og Ronaldinho vil jeg ha, er vel ikke så urealistisk heller. Men tviler nå på at det kommer noen skikkelig gode til united i sommer.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Torres i bytte mot Berbatov? Hahaha, det ville vært som å bytte ut en racerbil med en vogn trukket av hester.

Torres går ikke til Man Utd. Det vil aldri skje, det vet alle som følger med, uansett hva de ville tilby.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Manchester United:
Buffon
Rafael, Rio, Vidic, Evra
Rooney, Carrick, Sneijder, Ribery/Silva
Villa, Benzema

Ribery eller Silva vell og merke, ikke begge:) Selvfølgelig lite tro på at alle disse kommer, men et spennende lag. Mange andre som jeg kunne tenkt meg, Cesc, Aguero, Torres(men skjer ikke) og Xavi mest av alt for og nevne noen. Har lyst til å tro at neste sesong blir Andersons store gjennombrudd sesong, men er ikke sikker. Mye talenter som kan hentes for en liten del av Ronaldo pengene i tillegg.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

United klarer seg alltids, Ferguson har alltid en plan :D
Men han blir vanskelig å erstatte, ja. Håper Rooney vil bli prioritert som spiss i år, og at vi får en kvalitets-ving.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

for noe tull, Liverpool/torres takket nei til over 400 mill for torres ifjor og han har vel skrevet ny kontrakt og er nærmere teten enn på veldig lenge. om ronald2 er verd 800 så er torres verd omtrent det samme, spesielt om de selger til en rival. torres er mer lagspiller og scorer like mye som ronald2. og har en mye bedre holdning. Dessuten reiser han neppe noen plass på flere år ihvertfall ikke til noen i england.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Integritet er i følge Wikipedia:

Et uttrykk for at informasjon ikke er klusset med, og at informasjonen gjengir de faktiske hendelser og forhold.

“Det var med tungt hjerte Alex Ferguson måtte se «Golden Balls» dra nedover til Madrid.”

Ser også du har svart Hallgeir på dette.

“Til slutt endte det som det måtte ende, uten at jeg tror det var noen behaglig opplevelse for Fergie.”

Du tror?…..hva med å forholde deg til fakta i stede for å dikte opp piss?

Hvorfor ha en blogg bare for å spre usannheter?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

“Jeg kan ikke tenke meg at klubbens amerikanske eiere vil si nei til den millionhaugen United nå sitter på.”

Herregud,du bør få deg jobb i en skoleavis…Kunne sikkert skrevet en bok om hvorfor dine tanker ikke hører hjemme i virkligheten.

Og dere som trur LFC selger Torres til United for 40 mill,når Rafa sier Mash ikke er tilsalgs for 50 mill pund engang,hvorfor i alle dager trur dere vi da selger Torres til erkerivalen for noe mindre? Våkn opp a!

Og de millionene dere får for han ekle Ronaldo bør jo gå til nedbetaling av lån…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hva slags piss er det her??? Torres ville aldri dratt til MANURE, Pool hadde aldri akseptert et bud for 400 mill. Han er mer jordnær og lojal enn det Ronaldo er så han fortjener en høyere prislapp enn han.

Bare fordi Pool har pengeproblemer har Scum uansett større finansproblemer enn oss. Har jo nesten det tredobbelte av gjelden vår og det går i minus hvert år til tross for triumfer. Vi skulle heller kjøpt de klysespillerne deres for en billig penge, men vi liker å skaffe oss de spillerne vi kan uten fantasipenger.

Ferguson har alltid sagt at Benitesz har brukt mer penger enn han. Det må være årtusenets største bullshit-ytring. Benitez må alltid selge for å kjøpe. Ferguson får det som han vil og har jo mange nære venner oppover i systemene også.

Latterlig ytring fra en blogg som ikke er noen annerledes fra de andre.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Aldri i livet vil Liverpool selge til rivaler, klubbens eiere er heller ikke så tjukk i hodet at de vil selge en spiller som kan bli viktig for å skaffe mer sølvtøy.
Torres var svært delaktig til 4-1 økten på trafford, å aldri i livet at man lar han forsvinne.
Torres avslo United 3 ganger før han ankom Anfield, hvorfor i alle dager tror noen at han vil gå til Shitford da?
Liverpool sliter med gjeld, men Benitez har sagt at han er fornøyd me transferbudsjettet han har fått, og han kan hente inn to spillere til de posisjonene han trenger.
Det VG-skrev om at Liverpool kun kan hente Tuncay å Distin er bullshit. VG skriver kun etter rykter som var ute og gikk for 2 uker siden, og må finne på dritt å skrive om. I stedet for å se på hva Daily Mail og andre engelske aviser skriver, ta nå heller å les på hjemmesidene eller lokalavisen Liverpool Echo, før dere skriver slik pisspreik

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg tror det omsider skal rakne for Alex Ferguson og Manchester United.

Først kan jeg trykt meddele at det er søndag i dag. Det er den værste rykteflom-dagen og engelske aviser setter seg ned i grupper og dikter historier som skaper overskrifter. Har de glemt at Liverpool har takket nei til £50M før – for nettopp Torres? City skal ha lagt inn bud like før de henta Robinho, og det gikk også rykter om at Chelsea hadde lagt bud. Og hvorfor i himmelens navn skulle Liverpool, som har bygd et sterkt lag, selge en av sine beste til erkerivalen? Det henger ikke på greip og jeg vil anbefale alle om å ta de siste ryktene med en stor klype salt, for å slippe å bli skuffet.

Men tilbake til min første påstand om at det omsider kan rakne for United. De har akkurat solgt verdens beste fotballspiller, de er nære ved å miste Tevez og det har lenge gått rykter (ikke bare på søndager) om at Vidic er på vei sørover. Det vil i så fall si at United har tre plasser å ersatte, men også at de har råd til det. For de tre som evt. forsvinner har høy lønn, og to av dem vil skaffe United en solid pengebunke – i tillegg til det de hadde fra før.

Benzema har i flere år vært linket til en overgang til United og kan bli Tevez’ erstatter. Jeg tror Antonio Valencia vil få Ronaldos rolle, med mindre Ribery ankommer. Eller begge? Men når det gjelder Ribery så er det mange andre storklubber som sikler – også Real, men der er konkurransen mye større så jeg tror nesten vi kan utelukke dem!? Om Vidic går, hva da? United solgte Pique bort, men Evans er ennå i klubben. Er han god nok over en hel sesong?

Dette vil si tre store utskiftninger (dersom alle drar, alle kan ennå bli, for såvidt jeg vet har ikke Ronaldo signert og Tevez ei heller). Tre store utskiftninger kan føre til ustabilitet, og tre nye spillere behøver ikke å finne seg til rette med det første – eller i det hele og store for den saks skyld. Tiden vil vise, men dersom Liverpool beholder sin ryggrad (inkl. bortlinkede Alonso, Mascherano, Torres) tror jeg United vil få minst like tøff konkurranse neste sesong. Liverpool har noe på gang. Torres er en viktig del av det og på Anfield har aldri penger styrt i den grad. Noen som husker alle budene klubben har fått på Gerrard oppigjennom åra?

Ha en fortsatt god søndag.

Mvh. Pål Vegard

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Å til alle de som drømmer om navn som Ribery
Bayern har jo sagt at de ikke ønsker å selge Ribery, og hvorfor er scums så tjukke i hodet å ikke fatter hintet at han ikke er til salgs?
Scums lever i et luftslott for å si det enkelt, det kan betegnes som at de lever i uoppnåelige drømmer hvor de vil ha det de ikke kan få. Dvs Ribery, Torres, Villa, Silva, Buffon osv.
Dere kan heller bruke 30 millioner på en ny Berbatov som scorer lite, men har en del assist eller bruke 25 millioner på Tevez så får dere en god spiss.
Ingen vil selge til et United som har vært i Champions League finale to år på rad, hvertfall ikke lag som føler de kan nå like langt til sesongen som kommer, deriblant Bayern og Juventus.

De som sier Xabi Alonso å Javier Mascherano er på vei bort fra Anfield kan klø seg i hodet å sjekke en gang til. Liverpool har offisielt gått ut og bekreftet at de ikke er til salgs, og alle andre rykter om spanjoler i bytte er falske rykter.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Veldig bra skrevet:)
Merket fort at du traff et ømt punkt her for enkelte Liverpool supportere:p Værre grineunger skal du lete lenge etter

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Haha, dette blir bare latterlig. Torres til United? :P
Så søtt at United-fjortisene drømmer om slikt, selv om det aldri kommer til å bli mer enn en drøm.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Mye raseri her nå, men det tyder i alle fall på at Torres er høyt verdsatt av Liverpool-fansen, og det skulle bare mangle. Han er jo en utrolig spiller, som i tillegg elsker klubben.
Og det er nettopp det som vil gjøre en slik overgang nesten umulig. Mitt poeng er at Torres er den beste spilleren United kan hente (Messi ikke inkludert), og det vil nesten være uprofft å ikke forsøke seg dersom klubben faktisk har tenkt å bruke en del penger på å forsterke laget. At Torres faktisk kommer til å gå til United, det tviler jeg vel litt på. Han virker altfor glad i klubben til å gå til en rival. Når det gjelder eierne av LFC, tviler jeg sterkt på at de vil si nei til 6-7-800 millioner kroner, det er tross alt fryktelig mye penger.
Så for å oppsummere: Jeg tviler sterkt på at Torres vil til United, så en overgang virker veldig lite sansynlig. Men hvis United har planer om å bruke penger, bør de i alle fall gjøre et forsøk på den beste, og akkurat nå er Torres den jeg mener ville gjort mest for dette laget.

Korrektheten: Du har selvfølgelig helt rett i det du sier, det ble nok for unøyaktig slik det sto. Selve salget var nok ikke det verste for da var forholdet mellom de to blitt anstrengt, det var hele oppstyret rundt mannen David Beckham som til slutt gjorde det umulig for Ferguson å beholde ham. At en veldig talentfull ung gutt til slutt ble en så stor stjerne at fotballen bare ble en del av hele pakken, var nok tungt for Ferguson å se. På sitt beste var Becks både god og viktig for United og jeg tror Ferguson gjerne kunne tenke seg FOTBALLSPILLEREN Beckham i klubben. Det var alt det andre som gjorde det umulig.
Bra du påpeker dette, for det er viktig at det skrives riktig. Jeg har imidlertid ingen agenda om å bruke bloggen for å spre usannheter, håper du blir med og leser videre.

Aslân

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Sjarmtrollet Ribery kan fort forsvinne, og det til United til og med. Grunnen er at Bayern vil tape enormt dersom de ikke selger nå – før han evt går på bosman. Slik jeg har skjønt det nekter han å signere ny kontrakt…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Se på dette bildet:
http://www.cadenaser.com/recorte/20070704csrcsrdep_3/SCO300/Ies/YOU-LL-NEVER-WALK-ALONE.jpg

Dette var mens Torres spilte i Spania, bildet sier vel sitt. Han drar aldri!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

“Mye raseri her nå, men det tyder i alle fall på at Torres er høyt verdsatt av Liverpool-fansen, og det skulle bare mangle. Han er jo en utrolig spiller, som i tillegg elsker klubben.
Og det er nettopp det som vil gjøre en slik overgang nesten umulig. Mitt poeng er at Torres er den beste spilleren United kan hente (Messi ikke inkludert), og det vil nesten være uprofft å ikke forsøke seg dersom klubben faktisk har tenkt å bruke en del penger på å forsterke laget. At Torres faktisk kommer til å gå til United, det tviler jeg vel litt på. Han virker altfor glad i klubben til å gå til en rival. Når det gjelder eierne av LFC, tviler jeg sterkt på at de vil si nei til 6-7-800 millioner kroner, det er tross alt fryktelig mye penger.
Så for å oppsummere: Jeg tviler sterkt på at Torres vil til United, så en overgang virker veldig lite sansynlig. Men hvis United har planer om å bruke penger, bør de i alle fall gjøre et forsøk på den beste, og akkurat nå er Torres den jeg mener ville gjort mest for dette laget.”

Att du er ansatt som journalist og får lov til å utrykke deg i vg`s navn er for meg litt underlig.Makan til piss går det lenge mellom hver gang jeg leser.Virker på meg som du rett å slett ikke har peiling på fotball…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Til Kjell. Jeg tror dette er for å skape debatt, ikke alt som skrives er nødvendigvis seriøst eller ens meninger, men provosering. Ikke vet jeg så mye om det da.

Til Manu91. Jeg tror ikke det er journalisten som traff et ømt punkt på noen. Dette er ren søndagssladder fra engelsk tabloidpresse. Sludder og vås kaller Liverpool-fansen det, med god grunn.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg er jo Liverpool supportere så jeg synes nå uansett at det er bra at Roaldo er borte – men jeg tror ikke at Torres vil dra (og dette sier jeg uten å skrike som en gal) :p

Men Torres er utrolig viktig for klubben og han er veldig godt likt – noe som også er viktig er hvor mye Torres selv vil spille i Liverpool.. Jeg tviler på at Torres vil dra – og jeg tviler på at de vil selge han mot hans vilje :p

Og som jente vil jeg bare si at..
ÆSJ! Ronaldo er IKKE kjekk, han ser jo like femi ut som meg.. da går jeg heller for Iker Casillas eller Steven Gerrard.. De er ihvertfall menn :p

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Når gikk siste spiller mellom Liv og Man? De som vet svartet på dette kan også vite hva som kommer til å skje! Her må folk fortstå historien! Sier ikke mer…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg må bare beklage på vegne av mine med-lesere her Aslan. Noen mennesker eier ikke folkeskikk.

Til dere som mener denne artikkelen burde vært klaget inn til “Vær varsom”-plakaten: Hele poenget med at mediehus oppretter slike tema-blogger er for å tilfredstille “the community”, noe som krever evne til å skape debatt og vilje til å holde en litt uformell tone rundt stoffet. Synsing, rykter etc er nødvendig for å skape en fruktig diskusjon og berike innholdet med flere perspektiver. Jeg syns Aslan gjør helt riktig her med å skrive fra personlig perspektiv med en lett tone og godt humør. Det virker inviterende for kommentarer som igjen beriker artikkelen. At alt ikke er politisk korrekt gjør ingenting, ettersom ingen vil sitere denne bloggen i en vitenskapelig sammenheng senere uansett. Politisk korrekthet hører hjemme i VG’s Leder-spalte.

Skjerp dere. Delta i debatten. Ha det gøy og slutt å oppfør dere som ufordragelige fjortisser bare fordi dere kan skjule dere bak internettets anonymitet.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

missLFC: Har du sett det nye bildet av Rio Ferdinand? Bra mote blandt gutta i Manchester altså!

Fjortiss-syt: Jeg skjønner at folk reagerer ganske sterkt, det jeg foreslår er jo at erkefienden byr på deres beste spiller. Men det beste hadde selvsagt vært om vi kunne diskutere fotball, ikke hvorvidt jeg er en idiot eller ikke :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00